kliMAT - Handla klimatsmart

Klimatstress är bra!


Men det ska drabba de ansvariga. Det finns idag många producenter som tar ett stort klimatansvar. Men det finns också många som inte gör det. Om klimatstressen kan göra dem bättre är det positivt.

Som konsument ska du inte känna klimatstress.

Det är därför vi har skapat appen kliMAT; vi vill samla informationen, skilja agnarna från vetet och ge dig det du behöver, när du behöver det.

Vi sätter press! 

Vi tycker att det ska framgå av produktinformationen vad produkten har för klimatpåverkan. Framgår inte det lovar vi att göra allt vi kan för att få fram informationen och tillgängliggöra den. 


Tillsammans med våra användare har vi till exempel uppmanat Arla Foods att bättre redovisa ursprungsuppgifter. Detsamma gäller för Löfbergs Lila, Midsona AB, Feldts Fisk och Skaldjur m.fl.


Fler spännande uppgifter inhämtas dagligen. Snart kan vi t.ex. berätta var ingredienserna i en välkänd chokladkaka har sitt ursprung. Du hittar allt i appen!


Läs vår sekretesspolicy || Läs vår FAQ


Så här kommer du enklast i kontakt med oss

© Abnormal Solutions Sweden

klimatappen.se använder cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies.

Läs vår sekretesspolicy
Jag godkänner